Hírek

Új polgármester, új képviselők, új lendület kell Gyöngyösnek – bemutatkozott egyesületünk

By 2019.08.07. augusztus 14th, 2019 No Comments

A Városom, szeretlek Egyesület sajtótájékoztatón mutatta be szerdán gyöngyösi polgármester-jelöltjét, Klausmann Viktort. Az egyesület elnöke, Szókovács Péter elmondta: egy évvel ezelőtt, baráti beszélgetések során fogalmazódott meg bennük a gondolat, Gyöngyös többet érdemel annál, mint hogy egy helyben álljon.

A gondolatot tettek követték, s közel egy hónappal ezelőtt létrehozták a Városom, szeretlek Egyesületet, melynek legfőbb célja, hogy egy olyan programot alkossanak, mely Gyöngyös fejlődését szolgálja. Az egyesület elnöke úgy fogalmazott: Klausmann Viktort állítják Gyöngyös polgármester-jelöltjének, akinek munkáját és terveit mindenben támogatja csapatuk magasan képzett, szakértői gárdája.

Szólt arról is, hogy létrehozták a gyongyosszeretlek.hu oldalt, ahol bárki jelezheti feléjük a város fejlődésével kapcsolatos ötleteit, észrevételeit, de a Facebookon is megalakult a Gyöngyös, szeretlek támogatói csoport, melynek létszáma egy hét alatt 500 főre bővült. Szókovács Péter hangsúlyozta: Gyöngyösnek új polgármesterre, új képviselőkre és új lendületre van szüksége, s aki egyetért velük, csatlakozzon hozzájuk.

Klausmann Viktor úgy fogalmazott: Gyöngyös egy szerethető város, mely előtt megannyi lehetőség áll, a jelenlegi városvezetés azonban sokszor elszalasztja ezeket. Hangsúlyozta, hogy a környező települések folyamatosan fejlődnek, ahogyan fogalmazott, elhúznak Gyöngyös mellett. A Városom, szeretlek Egyesület 17 fős csapatával, s felkért szakértőkkel karöltve a következő hetekben azon munkálkodnak, hogy egy mindenki számára érthető, s a város növekedését, gyarapodását szolgáló programtervet alkossanak. Hangsúlyozta: a szakértői csoportokat olyan helyi, s a városhoz kötődő szakemberek alkotják, akiknek legfőbb célja, hogy Gyöngyös végre fejlődő pályára álljon. A munka már szerdán este kezdetét veszi, s hetente folyik majd a fejlesztési terv kidolgozására irányuló egyeztetés. Klausmann Viktor emlékeztetett arra is, hogy polgármester-jelöltségét a kormánypárt támogatja, ez biztosítékot jelenthet arra, hogy a mögötte álló szakértői csapattal és a Városom, szeretlek Egyesülettel kidolgozott tervek megvalósulnak.

gyongyosszeretlek.hu

  1. augusztus 7.