Hírek

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter

Idősebb Szókovács Péter vagyok, 68 éves, három felnőtt fiúgyermek édesapja, 34 éve élek Gyöngyösön.

Akkoriban a Gázbetongyárban dolgoztam üzemvezetőként, és emellett a gyár dolgozóinak lakásépítését is szerveztem. Megszerettük a várost, ide is költöztünk a családommal. 1990-ben a Vak Bottyán János Középiskolában kezdtem el tanítani műszaki tárgyakat. A tanítás mellett a kulturális diákéletet segítettem, szerveztem Gyöngyösön. Igazi összvárosi diáknapokat szerveztünk, az akkori legnépszerűbb művészekkel, többek között a Pa-Dö-Dö, a Kispál és a Borz, a Honvéd művészegyüttes, az Angyalbőrben című film főszereplői, utcabál volt a Dombon, főiskolás élet. Kulturált és szervezett körülmények között, fiatalok és idősek együtt érezték jól magukat, büszke vagyok erre. Azt sajnálom, hogy mára nyoma sincs ennek a kulturális életnek városunkban.

A kilencvenes évek elején elindítottam vállalkozásomat, egy erdélyi kovácsmesterrel díszkovácsolást végeztünk. Számos magán, közintézmény és egyházi épület őrzi munkánkat. Később dolgoztam a pénzügyi világban, majd két új autómárkát vezettünk be Gyöngyösön, autószalont vezettem. 2000-től fuvarozó cégnél dolgoztam, 12 évig voltam úton, több mint egymillió kilométert tettem meg Európában.

Láttam a kontinens országait, Gyöngyös méretű városait, megismertem számos pozitív példát, megvalósítandó ötletet. Olyanokat, melyeket Gyöngyösön is rég meg kellett volna már tenni, de sosincs késő: meg kell tenni most, hiszen gyermekeink és unokáink számára is élhető városra van szükség, ahonnan nem mennek el!

68 éves vagyok, de az egész napom munkával telik, a mai napig egy gazdasági társaságot működtetek sikeresen. Tetterősnek érzem magam, és tenni akarok a városomért, Gyöngyösért. Ha lehetőséget kapok képviselni a körzetet, nagyobb lendületet, új ötleteket szeretnék hozni a helyi és a városi mindennapokba. Az idősebb és fiatalabb korosztály igényeit is figyelembe véve!

Klausmann Viktor mellett olyan emberek sorakoztak fel, akik tenni akarásukkal, tapasztalatukkal és tudásukkal képesek lesznek erre – egységben, valóban összefogva!

 

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 4. választókörzetben: Dr. Ördög István – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 6. választókörzetben: Koncsos Sándorné Zsuzsanna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva – részletes bemutatkozás >>