Hírek

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc

Terjék Ferenc vagyok, Gyöngyösön születtem, itt nőttem fel, itt nevelem 2 és 10 éves gyermekeimet. A jövőmet is Gyöngyösön képzelem el.

Fiatalkorom óta kötődöm a Mátrai úti lakótelephez és környékéhez, az akkor még nyitott Orczy kerthez, ahonnan elindítottunk több olyan rendezvényt, ami az akkori fiatalok számára megteremtette a kulturált szórakozás lehetőségét. Hat éve vagyok a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány mentésvezetője, ezt a feladatot nem csak kihívásnak, de küldetésnek tekintem. Egy értékes csapat tagja lehetek, akik önkéntes alapon segítenek.

Több éven keresztül az Ajándékdoboz Alapítvány segítője voltam, Gyöngyös és a környék rászoruló családjai számára juttattam el adományokat. Ács, állványozó, bádogos, játszótérépítő, vagyonőr és kereskedelmi munkatapasztalattal rendelkezem.

Napi szinten találkozom Gyöngyös, de az egész környék problémáival. Nincs megteremtve a kulturált együttélés gyakorlata, a szabályok nincsenek betartatva, csak az egymásra mutogatást szoktuk meg mi, hétköznapi emberek. Ha piszkosak a terek, ha hangosak az éjszakázók, ha rosszak az utak, kevés a parkoló vagy félmunkát végeznek a kivitelezők, mindig megvan a másra mutogatás, de megoldás évek óta nincs. Nekem kétkezi emberként ebből van elegem, ezért szeretnék változást.

Nem a helyi politikai alkuk viszik előre Gyöngyöst, hanem a tenni akaró, felelősséget vállaló emberek fogják: ezért csatlakoztam Klausmann Viktor csapatához!

Ha képviselőként bizalmat kapok a körzetben élőktől, azért fogok dolgozni, hogy végre elfelejthessük a „nem a mi dolgunk” szemléletet!

Azt vallom, minden a mi dolgunk, ami Gyöngyösön megoldásra vár!

 

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 4. választókörzetben: Dr. Ördög István – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 6. választókörzetben: Koncsos Sándorné Zsuzsanna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva – részletes bemutatkozás >>