Hírek

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál

Gergely Pál vagyok, 1972-ben születtem Gyöngyösön, gyermekkoromat a Mérges és Jeruzsálem út terein, játszóterein, sportpályáin töltöttem.

Ide jártam óvodába és később a 3. számú általános iskolába. Itt ismerkedtem meg Mán Géza testnevelő tanárommal, akinek biztatására sportolni kezdtem, felnőttkoromig a kézilabda szerelmese lettem. A GYSE színeiben szerte az országban öregbítettük Gyöngyös hírnevét sikereinkkel. A csapatmunka ösztönösen

vált részemmé, a sport megtanított a kitartásra, a közösségért küzdésre. A Vak Bottyán János Szakközépiskola után fogtechnikus iskolát végeztem, 26 éve vagyok a szakmában, a világ több részén dolgoztam: Németország, Svájc, Florida és Los Angeles után tértem haza szülővárosomba, Gyöngyösre. Azóta itt dolgozom fogtechnikusként, feleségemet, Dr. Jeney Mariannát is a munkában ismertem meg, ő fogorvos Gyöngyösön. Első házasságomból született lányom a gimnázium utolsó évét kezdi, feleségemmel közös gyermekünk 3 éves, szeptembertől a Jeruzsálem úti óvodába fog járni. Hívők vagyunk, családomban keresztény értékrend szerint neveljük gyermekeinket.

A világ számos részén éltem, olyan sikeres városvezetési döntéseket, közösségépítési, egészségügyi gyakorlatokat ismertem meg, melyek ma nagyon hiányoznak Gyöngyösről. Megismertem azt a közeget, mikor egy város lakóit a helyi vezetők nem megosztják, és értelmetlen vitákba kényszerítik, hanem összefogják, és valódi együttműködésre buzdítják.

Klausmann Viktort ilyen embernek ismertem meg, ő lehet az a polgármester, aki eltökéltségével képes egységbe kovácsolni az itt élőket. Tapasztalt vezető, akit komoly tudású szakemberek támogatnak céljaiban, mindenki önzetlenül, Gyöngyös érdekében.

Itt az idő, hogy Gyöngyös se széllel szemben, széthúzva küszködjön tovább, hanem vegyen egy nagy lendületet és az itt élők csapatmunkájával, a fejlesztési lehetőségek kiaknázásával fejlődjön!

Ezért szeretnék dolgozni, a választókörzetben élőket eredményesen képviselni, ehhez kérem bizalmukat!

 

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 4. választókörzetben: Dr. Ördög István – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 6. választókörzetben: Koncsos Sándorné Zsuzsanna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva – részletes bemutatkozás >>