Hírek

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor

Hegedüs Gábor vagyok, Gyöngyösön, a nyolcvanasban nevelkedtem, ide jártam iskolába is. Később villanyszerelő szakmát szereztem, fiatal koromtól zöldségtermesztéssel és tartósítással foglalkoztam, mezőgazdasági áruforgalmazó, vízműgépész és aranykalászos gazda végzettségem van.

Munkám és vállalkozásom is Gyöngyöshöz köt, a Heves Megyei Vízmű Zrt. Gyöngyösi Üzemegységénél dolgozom, mellette villanyszerelőként tevékenykedem. A Szent Pál Akadémia végzős, teológia szakos hallgatója vagyok, ez számomra hivatás, a legfőbb kikapcsolódásom.

Édesapám évtizedekig a munkavállalók érdekképviseletét látta el egy országos szakszervezeti hálózat vezetőjeként, így gyermekkoromtól természetes része életemnek embertársaink segítése és a közügyekben való részvétel. Aktív, tettre kész ember vagyok, mindig fordítok időt és energiát arra, hogy mások javára tegyek. Rendszeresen részt veszek karitatív tevékenységek, váradások szervezésében. Évek óta segítem a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány munkáját, a rászoruló családok számára juttattunk vetőmag-csomagokat, naposcsibét és takarmányt.

A támogató hátteret családom, feleségem és négy közös gyermekünk jelenti számomra. Három nagylányom van, kisfiam négy éves. Családunkat keresztény értékrend alapján vezetjük. Feleségem, Hegedüsné Krause Adrienn hosszú évekig szociális területen dolgozott Gyöngyösön, a segítő tevékenység életünk része. Fontos számunkra, hogy a mai, énközpontú világban megtanítsuk gyermekeinket az empátiára és az odafigyelésre. Azt vallom, hogy a fiatalok jelentik az idősebbek számára a támaszt majd felnőttként, ezért minden befektetett erőfeszítést időseink kapnak vissza.

Azt tapasztaljuk sokan, hogy Gyöngyös megrekedt a ’90-es években, fiataljaink sorra hagyják el várost. Ha nincs megfelelő munkalehetőség és kulturált kikapcsolódási lehetőség helyben, akkor az idős emberek is bajba kerülhetnek, mert nem lesz, aki gondoskodjon róluk. Az elmúlt évek azt mutatják, hogy Gyöngyös jelenlegi vezetésében ennek orvoslására nincs több erő, pedig ez létkérdés a városban. A fiatalok helyben tartása, az idősek elemi érdeke is!

Ahogyan eddig, a jövőben is számíthatnak rám az itt élők, immár egy tettre kész csapat tagjaként, Klausmann Viktor oldalán!

Képviselőjelöltként ehhez a munkához kérem a támogatásukat és bizalmukat!

 

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 4. választókörzetben: Dr. Ördög István – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 6. választókörzetben: Koncsos Sándorné Zsuzsanna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva – részletes bemutatkozás >>