Hírek

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna

Farkas Anna vagyok, két gyermek édesanyja, családom generációk óta Gyöngyösön él, itt születtem én is, itt laktam egész életemben. Soha nem hagytam el a várost, most sem, mikor a munkám Budapestre szólít. Egészségügyi menedzser és gazdasági üzemmérnök diplomákkal rendelkezem.

A gyöngyösi önkormányzatnál pénzügyi vezető, majd polgármesteri irodavezető voltam, ebben az időszakban vezetőként vállaltam feladatot Gyöngyösön a sportcsarnok és a tornacsarnok építésében, a strandfürdő fejlesztésében és a szociális városrehabilitációs beruházásban. Ezt követően az Országos Onkológiai Intézetben kezdem el dolgozni pénzügyi vezetőként, 2012-től a Szent Margit Kórház gazdasági igazgatója vagyok. Munkámban nagy segítséget jelentett számomra, hogy a gyöngyösi önkormányzatnál eltöltött évek alatt pontosan megismertem a közigazgatás, valamint az önkormányzati gazdasági társaságok működését.

Ismerem a várost, a lakóit, ezer szállal kötődöm ide. Gyöngyös az igazi otthont jelenti számomra. Ezért is kerestem évek óta a lehetőséget, hogyan viszonozhatnám azt a sok jót, amit Gyöngyöstől kaptam.

Igazi civilként és igazi gyöngyösiként csatlakoztam Klausmann Viktor csapatához, hogy velük együtt, minden tudásommal, tapasztalatommal, egységben szolgálhassam a gyöngyösieket! Azért dolgozunk, hogy a széthúzás helyett végre igazi közösségépítő időszak következzen városunkban! Csak az a közösség lehet sikeres, amelyik képes összefogni a közös célokért és képes jövőt építeni!

Amennyiben megkapom a körzet választóinak bizalmát, önkormányzati képviselőként a választókörzet fejlődését, pénzügyi és egészségügyi irányításban szerzett tudásommal és tapasztalatommal, munkakapcsolataimmal pedig az egész várost szeretném szolgálni.

Képviselőként azért szeretnék dolgozni, hogy a választókörzetben élőket képviselve és támogatva ez a körzet és az egész város egy összetartó, közösen fejlődni képes közösséggé váljon!

 

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 4. választókörzetben: Dr. Ördög István – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 6. választókörzetben: Koncsos Sándorné Zsuzsanna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva – részletes bemutatkozás >>