Hírek

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila

Fazekas Attila vagyok, 37 éves. Gyöngyösön születtem, mindig is itt éltem. 13 éve vagyok házas, feleségemmel két iskolás gyermekünket itt neveljük. Rendszeres véradó vagyok, számos jótékonysági kezdeményezés aktív részese.

Szociálpedagógus, kriminálpedagógus szakemberként testközelből találkoztam a Gyöngyösön megoldásra váró szociális problémákkal. Munkám során gyermekvédelemmel, családgondozással, foglalkoztatás-segítéssel, drogprevencióval is foglalkoztam. Számos kilátástalan helyzetben lévő gyöngyösi család újrakezdésénél segítettem.

Jelenleg a Gyöngyösi Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában tanítok. Rendszeresen szervezek olyan eseményeke és sportprogramokat, melyek során a fiatalok kipróbálhatják magukat, új tudást szerezhetnek, megtanulják a küzdelmet, a sikert és a kudarcot is kezelni. Hiszek abban, hogy mindenki tehetséges valamiben.

Munkám során pontos képet kaptam a gyöngyösi fiatalok mindennapjairól, a nehéz helyzetű családok küzdelmeiről, lehetőségeiről. Gyöngyös számos olyan problémával küzd, melyeket évek óta csak tűzoltás jelleggel, eseti megoldásokkal igyekeztek kezelni. A hosszú távú elképzeléseket nélkülöző intézkedések eredménytelenségét sajnos gyakran érzékelhetjük közvetlen környezetünkben is.

Gyöngyösön rengeteg kiváló ember él, akik csak arra várnak, hogy valaki egységgé kovácsolja őket, összefogva egyesítsék tudásukat, és akkor nincs lehetetlen feladat. Számomra Klausmann Viktor, és az őt támogatók, segítők jelentenek erre garanciát.

Képviselőjelöltként ahhoz a feladathoz kérem megtisztelő támogatásukat, hogy végre közösen oldjuk meg a nehézségeket, lendítsük előre lakókörzetünket és Gyöngyös egészét!

 

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 4. választókörzetben: Dr. Ördög István – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 6. választókörzetben: Koncsos Sándorné Zsuzsanna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva – részletes bemutatkozás >>