Hírek

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor

Szabó Gábor vagyok, Gyöngyösön születtem 1954-ben, nagyon szoros a kötődésem a városhoz és az itt élő emberekhez. Csupán a katonaság és a főiskola szólított messzebbre néhány év erejéig. Itt vált fontossá számomra a sport, mert olyan emberek által ismertem meg, akikre tisztelettel tekintettem.

Későbbi tanári munkámat is a testnevelés szolgálatában végeztem, majd iskolaigazgatóként is fontos szerepet adtam a teljesítménynek, a tudás és a sport területén egyaránt. Két évtized tanítás után, 1997-től egy multinacionális vállalat értékesítési vezetőjeként tapasztalatot szereztem nemcsak egy nagy cég nemzetközi és hazai működését illetően, hanem a gazdasági, kulturális környezet, humán erőforrás, kereskedelem, vezetés, kommunikáció, problémamegoldás területén is. Ezt a tudást megerősítve, humán menedzsmentet tanultam a Budapesti Közgazdasági Egyetemen.

Feleségemmel legnagyobb közös sikerünknek két gyermekünk életútját tekintjük, melyet olyan teljesítmények fémjeleznek fiainktól, mint a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója cím,” Olimpiai részvétel, Országos bajnoki címek, Kazinczy-díj a szép magyar beszédért, Országos és megyei idegen nyelvi és irodalmi győzelmek. Felnőtté válásuk után újra elkezdtem a helyi sport gondozását feleségem segítségével. 2016-ban kaptam egy felkérést a Gyöngyösi Atlétikai

Klubtól, atlétikai szakosztály létrehozására. Feleségem és gyermekeim segítségével mára már Magyar Bajnoki címek és válogatott versenyzői címek állnak sikeres atlétáink neve mellett, e társadalmi szerepvállalás eredményeként.

Életemet, családom életét végigkísérte a teljesítmény igénye, mások teljesítményének elismerése és az emberek tisztelete. A munkásságom során megszerzett tudást és tapasztalatot, valamint a valódi teljesítmény igényét szeretném a szavazók bizalmából szeretett városom, Gyöngyös szolgálatába álltani!

A Klausmann Viktor mellett álló csapat tagjaként kérem megtisztelő bizalmukat ehhez!

Egy olyan csapat tagjaként, mely tenni akaró közösségként, valódi egységben működik, melynek tagjait egyetlen, önzetlen cél hajtja: végre új lendületet adni Gyöngyösnek!

 

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 4. választókörzetben: Dr. Ördög István – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 6. választókörzetben: Koncsos Sándorné Zsuzsanna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva – részletes bemutatkozás >>