Hírek

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva

Bárdosné Kocsis Anna Éva vagyok, földműves családba születtem, két gyermekem fiatal felnőtt. Férjem a példaképem, mentorom a nehéz helyzetben élő gyermekek tanításában és nevelésében. Agrár-közgazdászként végeztem a Debreceni Egyetemen, pedagógiai, pszichológiai ismereteimet a Gödöllői Egyetemen szereztem.

A férjem családja több mint 60 éve, az elsők között költözött a „Nyolcvanas” lakótelepre. Ma már én is „Nyolcvanasi” vagyok. Itt élem a mindennapjaimat, itt vásárlom a kenyeret, a tejet, itt beszélgetek a garázsból hazafelé sétáló emberekkel. Itt futok reggelente, itt találkozom ismerősökkel, itt köszönnek rám régi tanítványaim.

A Gyöngyösi Főiskola volt az első munkahelyem, ahol a számvitelt és pénzügyet tanítottam, és mintegy 8 évig vezettem a főiskola tangazdaságát. Később évekig a gyöngyösi OTP igazgatóhelyetteseként kamatoztattam pénzügyi ismereteimet. Jelenleg a gyöngyösi kistérség 24 településének vidékfejlesztésével foglalkozom egy civil munkaszervezet vezetőjeként.

Több mint 15 éve a környező települések fejlődéséért, az ott élő emberek életminőségének javításáért dolgozom. Tanár férjemmel 10 éve létrehoztunk egy fejlesztő központot a közeli Vécsen, ahol nehéz helyzetben lévő családok mindennapjait segítjük. Úgy érzem, eljött az az idő, hogy megszerzett tudásomat és szakmai tapasztalataimat Gyöngyös város, benne a „Nyolcvanasi” lakótelep fejlődésének szolgálatába ajánljam.

Számos fejlesztési tervvel, bevált gyakorlatok ismeretével rendelkezem, melyek a Klausmann Viktor munkáját segítő civil egyesület szakértői fórumán is kellő figyelmet kaptak. Úgy gondolom, a polgármester-jelölti programot összeállító szakmai háttér egy igazán komoly esély arra, hogy Gyöngyös évek óta fennálló problémáit megoldja.

Ha bizalmat kapok a körzet képviseletéhez, minden tudásommal és elkötelezettségemmel azon leszek, hogy az itt élők a mindennapokban is tapasztalják a fejlődést és az odafigyelést!

 

Képviselőjelöltünk az 1. választókörzetben: Szókovács Péter – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 2. választókörzetben: Szabó Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 3. választókörzetben: Fazekas Attila – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 4. választókörzetben: Dr. Ördög István – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk az 5. választókörzetben: Terjék Ferenc – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 6. választókörzetben: Koncsos Sándorné Zsuzsanna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 7. választókörzetben: Farkas Anna – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 8. választókörzetben: Hegedüs Gábor – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 9. választókörzetben: Gergely Pál – részletes bemutatkozás >>

Képviselőjelöltünk a 10. választókörzetben: Bárdosné Kocsis Anna Éva – részletes bemutatkozás >>