Hírek

A Fidesz Klausmann Viktort ajánlja polgármester-jelöltnek Gyöngyösön

By 2019.06.15. augusztus 14th, 2019 No Comments

Horváth László, Gyöngyös és térségének országgyűlési képviselője ma sajtótájékoztatón jelentette be: a Fidesz helyi szervezete, múlt heti ülésén egyhangú döntéssel Klausmann Viktort ajánlja Gyöngyös polgármester-jelöltjének az őszi önkormányzati választásra.

Olyan jelöltet ajánlunk, aki képes új lendületet adni Gyöngyösnek. Klausmann Viktornak széles ismertsége és sok szövetségese van, ő nem megosztja a gyöngyösieket, hanem a közös cél érdekében képes egyesíteni őket. Olyan embert ajánlunk polgármester-jelöltnek, aki szereti Gyöngyöst – hangsúlyozta a képviselő.

Horváth László elmondta, Klausmann Viktort 20 éve ismeri, két évtized közös munkája köti össze őket. Elhangzott: ismerhetjük őt a televízió képernyőjéről is, hiszen számos értékes produkció fűződik a nevéhez, legyen szó haditudósításról, közéleti vagy épp szórakoztató műsorokról. Klausmann Viktor a Mátra szerelmese, ő vezeti azt a mentőcsapatot, akikre éjjel-nappal számíthatnak a bajbajutottak. Számos mátrai rendezvény ötletgazdája és szervezője, a síakadémia vezetője, volt önkormányzati képviselő, az állam- és jogtudományi egyetemen tanult, és van hat szakmája – foglalta össze az országgyűlési képviselő.

Klausmann Viktor a kihívásokra nem problémaként, hanem lehetőségként tekint. Érzékeny a mindennapok problémáira is, számíthatunk rá, ha baj van, és a jó ötleteket meg tudja valósítani. Klausmann Viktor Gyöngyös polgármestereként képes lesz fiatalos lendületet, új lendületet adni a városnak, ezért ajánlja a gyöngyösi Fidesz Klausmann Viktort polgármester-jelöltnek – zárta szavait Horváth László.

Szeretem Gyöngyöst, mert egy jó hely, egy szerethető város, ahol történtek jó dolgok. Köszönöm mindenkinek, aki tett és tesz azért, hogy Gyöngyös ma itt tart. A városnak viszont most új lendületre van szüksége, mert Gyöngyösben ennél sokkal több van – fogalmazott Klausmann Viktor a sajtótájékoztatón.

Itt az ideje új lendületet adni Gyöngyösnek, mert ez most nagyon hiányzik. Ehhez a feladathoz és felelősséghez kérem a gyöngyösiek támogatását és bizalmát, mert Gyöngyös, szeretlek! – fogalmazott Klausmann Viktor a sajtótájékoztatón.

 

  1. június 13.